Volleybal PowerBall Spinner Polsstok PowerBall Spinner Kitesurfing PowerBall Spinner Golf PowerBall Spinner
Vanaf 25 mei 2018 zijn vanwege de nieuwe privacy regels bestellingen alleen nog te doen op onze nieuwe shop: https://powerball.shop. Vanaf vandaag ben je ook daar van harte welkom! Bekijk daar zeker ook onze voordelige combi-aanbiedingen!

PowerBall Oefeningen - hulp bij behandeling tennisarm en golfelleboog

Onlangs hebben we in goede samenwerking met een aantal fysiopraktijken en hand-, en polscentra een serie van sessies gehad om een zo goed mogelijk trainingsprogramma samen te stellen voor mensen die klachten ervaren van het overbelasten van de (arm)spieren, of juist het probleem ervaren van te statische houdingen in hun beroep of hobbies. Veel van onze klanten claimen baat te hebben bij het gebruik van de PowerBall Spinner, en wij zien hun positieve ervaringen dan ook binnenstromen bij de onafhankelijke keurmerk: stichting Webwinkelkeur. Op het moment van schrijven krijgen we zelfs een 9,5 toebedeeld, iets waar we erg trots op zijn. Uiteraard blijven we ernaar streven om dit cijfer zo hoog mogelijk te houden.

Om met nog meer overtuiging deze boodschap over te brengen aan de nog steeds veel te grote groep mensen die nog nooit van de PowerBall Spinner gehoord hebben, hebben we een van onze relaties gevraagd in samenwerking met ons een aantal instructie video's van het gebruik van de PowerBall bij revalidatie van een tennisarm of golfelleboog te maken. Uiteraard beperkt de PowerBall oefening zich niet alleen tot deze twee hele specifieke klachten, maar is voor een veel breder publiek toepasbaar. Denk bijvoorbeeld aan professionele sporters (warming up / cooling down) die met de PowerBall in combinatie met de PowerBall Armstik een nog intensievere workout kunnen ervaren. Beroepen waar veelal repeterend werk (schilder), of statisch werk (computer) uitgevoerd moet worden zijn ook een belangrijke doelgroep voor de PowerBall Spinner.

De video's op onze site zijn samengesteld met hulp van Fysiopraktijk ANSR, waar Tom de Weert hieronder meer over vertelt:

Demonstratie video oefeningen met de PowerBall Spinner:
Epicondylitis Lateralis

Tennisarm behandeling

Epicondylitis Medialis

Golf elleboog behandeling (1)

Epicondylitis Medialis

Golf elleboog behandeling (2)

Musculus Deltoideus

Schouder klachten

Musculus Biceps Brachii

Biceps klachten

Musculus Triceps Brachii

Triceps klachten