Volleybal PowerBall Spinner Polsstok PowerBall Spinner Kitesurfing PowerBall Spinner Golf PowerBall Spinner
Vanaf 25 mei 2018 zijn vanwege de nieuwe privacy regels bestellingen alleen nog te doen op onze nieuwe shop: https://powerball.shop. Vanaf vandaag ben je ook daar van harte welkom! Bekijk daar zeker ook onze voordelige combi-aanbiedingen!

Veel gestelde vragen - Overig

Q. Wat houdt de nieuwe naam NSD Spinner in plaats van PowerBall in?
A.

De naam NSD Spinner is de Amerikaanse naam voor de PowerBall van de fabrikant NanoSeconD, het product en de herkomst is uiteindelijk hetzelfde als de PowerBall zoals wij hem al meer dan 10 jaar verkopen. Met de introductie van de nieuwe naam hebben wij willen aangeven dat er eveneens een nieuwe serie modellen is geïntroduceerd: de schokbestendige serie PB-688. In tegenstelling tot de voorgaande modellen 'PB-188' van NanoSeconD, en de serie van RPM Sports 'KB188' zijn alle modellen in de PB-688 serie bestand tegen vallen en stoten, en zal het vernieuwde rotor mechanisme altijd een soepele werking leveren.

Q. Wachtwoord vergeten?
A. Klik op Account / Bestelling rechtsboven in het menu. Aan de rechterzijde zie je dan een link "Je wachtwoord vergeten?". Je ontvangt dan een email van ons.