Volleybal PowerBall Spinner Polsstok PowerBall Spinner Kitesurfing PowerBall Spinner Golf PowerBall Spinner
Vanaf 25 mei 2018 zijn vanwege de nieuwe privacy regels bestellingen alleen nog te doen op onze nieuwe shop: https://powerball.shop. Vanaf vandaag ben je ook daar van harte welkom! Bekijk daar zeker ook onze voordelige combi-aanbiedingen!

De PowerBall Spinner, alleen bij ons:

PowerBalls van NanoSeconD (NSD) noemen wij vanaf nu PowerBall Spinners

De PowerBalls op onze site zijn afkomstig van een aantal verschillende leveranciers: zo hebben we bijvoorbeeld Tunturi, ResboSport, RPM Sports ltd., maar ook van de firma NanoSeconD (NSD), waar ook de naam Spinner vandaan komt. Dit laatste bedrijf heeft in de loop der jaren een gevestigde plek veroverd binnen de PowerBall markt. NanoSeconD was als eerste fabrikant in staat om met de opgewekte energie de LED verlichting in een PowerBall te laten branden, en is recent ook als eerste fabrikant erin geslaagd het autostartend mechanisme in te bouwen zodat starten met startkoordjes tot het verleden behoort. Hun laatste aanpassing aan hun assortiment is echter een ingrijpende. Lees hieronder meer hierover.

Waarom een nieuwe naam voor de PowerBall?

Aangezien wij al meer dan 10 jaar PowerBalls verkopen, is het enerzijds moeilijk om elke vernieuwing in de PowerBall scene onder alsmaar dezelfde artikelnaam te blijven uitvoeren, en anderzijds vinden we het belangrijk om onderscheid aan te brengen binnen ons assortiment waar dat toepasselijk is. In het specifiek hebben we het dan over de geheel vernieuwde productlijn van NanoSeconD. De ontwikkeling van de PowerBall serie van NanoSeconD staat niet stil: recentelijk is het gehele assortiment van NanoSeconD uitgebracht in een schokbestendige uitvoering. De serie is herkenbaar door de productcodes die beginnen met "PB-688". De oude modellen van NanoSecond (PB-188) hadden weliswaar hetzelfde uiterlijk en specificaties, maar met het geheel vernieuwde binnenwerk is het beschadigen van de rotor door ongelukken zoals het laten vallen van de PowerBall nu voorgoed verleden tijd! Als leuke bijkomstigheid hebben we de Amerikaanse naam van de PowerBall van NanoSeconD overgenomen, hier heet de PowerBall namelijk de Spinner.

Om alle schokbestendige PowerBalls in ons assortiment in 1 handig overzicht te zien, klik je hier

Demonstratie 'Indestructiball'

In deze demonstratievideo van NanoSeconD gooit de fabrikant nogal hardhandig een PowerBall Spinner van de trap af, wij raden dit natuurlijk nooit aan, maar deze video toont wel letterlijk en figuurlijk aan waar het bij de nieuwe PowerBall Spinner serie (PB-688) om draait: een blijvend soepel werkend binnenwerk!