Volleybal PowerBall Spinner Polsstok PowerBall Spinner Kitesurfing PowerBall Spinner Golf PowerBall Spinner
Vanaf 25 mei 2018 zijn vanwege de nieuwe privacy regels bestellingen alleen nog te doen op onze nieuwe shop: https://powerball.shop. Vanaf vandaag ben je ook daar van harte welkom! Bekijk daar zeker ook onze voordelige combi-aanbiedingen!

Veel gestelde vragen - Betaling

Q. Hoe kan ik het beste betalen?
A. Bij bestellen kun je door te kiezen voor bijvoorbeeld iDEAL direct in de website betalen. Er zal dan een venster openen van Pay.nl. De gegevens worden dan al juist doorgezet en de match vindt dan automatisch plaats. De keuze voor iDeal is hierbij sneller als overschrijving aangezien met iDEAL de betaling vrijwel altijd direct is verwerkt. Bij bijvoorbeeld overschrijving gaan wij er vanuit dat je de bestelling handmatig wilt overmaken.

Bij bijvoorbeeld de keuze voor overschrijving zijn de betalingsgegevens die je moet gebruiken bij het betalen van je bestelling erg belangrijk. Wanneer je bijvoorbeeld het kenmerk vergeet, of verkeerd invult bij een handmatige overboeking kan de betaling niet goed verwerkt worden bij onze betalingsafhandelaar Pay.nl. Dit zal een vertraging van de levering van je bestelling tot gevolg hebben.

Q. Er is mogelijk betaald met een foutief of incompleet kenmerk, wat nu?
A. Bij bestellen kun je door te kiezen voor bijvoorbeeld iDEAL direct in de website betalen. Er zal dan een venster openen van Pay.nl. De gegevens worden dan juist doorgegeven en de match vindt automatisch plaats.

Bij bijvoorbeeld de keuze voor overschrijving zijn de betalingsgegevens die je moet gebruiken bij het betalen van je bestelling erg belangrijk. Wanneer je bijvoorbeeld het kenmerk vergeet, of verkeerd invult bij een handmatige overboeking kan de betaling niet goed verwerkt worden bij onze betalingsafhandelaar Pay.nl. Dit zal een vertraging van de levering van je bestelling tot gevolg hebben. Neem contact op met Pay.nl als je de betaling wilt laten controleren of corrigeren.

Wanneer inderdaad de betaling zoek is, neem dan per email contact met ons op en geef je bestellingsnummer, naam, adres en het rekeningnummer door wat je hebt gebruikt voor de betaling. Wij zullen dan eveneens proberen om je betaling alsnog correct te verwerken. Wanneer dit echter niet lukt zal het door jou betaalde bedrag automatisch worden teruggestort op je rekening.

Q. Kan ik ook onder rembours betalen?
A. Nee, helaas is deze optie voor ons te risicovol gebleken in het verleden.
Q. Wat voor betaalmethoden zijn er?
A. Wij werken met een betaalsysteem van Pay.nl, zij verzorgen altijd de laatste veilige betaalmethoden die er in Nederland zijn. Wat we in ieder geval ondersteunen is iDEAL, (handmatige) overschrijving, PayPal en Creditcard. Bij het plaatsen van de bestelling kun je hier een keuze in maken.
Q. Kan ik ook anders dan direct/online betalen?
A. Ja, dit kan. Kies dan in het bestelproces voor "overschrijving". Dan kun je een email naar jezelf laten sturen met de betalingsgegevens om later (of direct) handmatig geld over te maken voor het betalen van je bestelling. De betalingsgegevens die je per email ontvangt zijn hierbij erg belangrijk. Wanneer je bijvoorbeeld het kenmerk vergeet of niet goed invult kan de betaling niet goed verwerkt worden bij onze betalingsafhandelaar. Dit zal vertraging van de levering van je bestelling tot gevolg hebben. Stuur ons in dat geval zo spoedig mogelijk een e-mail met alle relevante gegevens zoals betalingskenmerk, rekeningnummer e.d.
Q. Is het mogelijk telefonisch te bestellen of op een rekeningnummer over te maken?
A. Omdat onze bestellingen automatisch worden gekoppeld aan een betalingskenmerk en zo ook automatisch kunnen worden verwerkt, is het voor ons niet mogelijk om alleen een rekeningnummer door te geven om geld over te maken voor het betalen van je bestelling. Er moet dus altijd een bestelling geplaatst worden voordat je betalingsgegevens kunt verkrijgen. Je kunt een bestelling uitsluitend plaatsen via onze site.
Q. Kan ik ook met een machtiging betalen?
A. Nee, helaas is dit niet meer mogelijk vanwege de administratieve lasten en risico's die hiermee gemoeid zijn.