Volleybal PowerBall Spinner Polsstok PowerBall Spinner Kitesurfing PowerBall Spinner Golf PowerBall Spinner
Vanaf 25 mei 2018 zijn vanwege de nieuwe privacy regels bestellingen alleen nog te doen op onze nieuwe shop: https://powerball.shop. Vanaf vandaag ben je ook daar van harte welkom! Bekijk daar zeker ook onze voordelige combi-aanbiedingen!

Gebruik de PowerBall voor meer brand-awareness van uw product of dienst!

De PowerBall is zeer geschikt als relatiegeschenk of als geschenk voor uw medewerkers. De PowerBall is erg populair, goed voor de gezondheid en werkt positief voor mensen die overdag veel achter een PC zitten. Eigenlijk is het dus een zeer verstandige keuze om uw medewerkers te belonen met een PowerBall! De PowerBall helpt o.a. RSI klachten van statische houdingen te voorkomen!

Duurzaam
Kies je bijvoorbeeld voor de PowerBall Green dan geeft de Green groen licht zonder dat een batterij nodig is. Je krijgt hierdoor het groene stroom effect! Leuk om je klanten te laten zien dat je een klimaat neutrale gedachte ondersteund!

Domingstickers
Het voorbeeld hiernaast is de meest gebruikte vorm van bedrukking. Onderop de PowerBall is ruimte voor een ronde Domingsticker. Deze stickers laten na 3 dagen uitharden niet meer los en zijn daarom niet meer te verwijderen van de PowerBall!. Uw bedrijfslogo blijft er dus voor altijd opzitten wat zal zorgen voor een goede exposure.

Levertijd: circa 1,5 tot 3 weken. (na akkoord en aanlevering digitale opmaak voor bedrukking)
Mogelijk vanaf 50 stuks.

Let op:
Wanneer u PowerBalls besteld met een domingsticker dan is het onmogelijk te kiezen voor een model met digital counter. Eventueel kunt u kiezen voor de bedrukking van de grip.

Grip
Een bedrukking op de Grip van uw PowerBall?!... Het voorbeeld hiernaast is de bedrukking mogelijkheid van de grip op uw PowerBall. Deze personalisering valt erg goed op!

Levertijd: circa 4 tot 6 weken.
Mogelijk vanaf 100 stuks.

Voor informatie over prijzen (en exacte levertijden) van onze domingstickers en bedrukte grips, neem contact met ons op.